Over Gerard's bloemenkas

Update: In verband met de lockdown is de winkel in ieder geval t/m 19 januari gesloten. Wij bezorgen wel voor u.
U kunt uw bestelling doorgeven via de website, e-mail (gerardsbloemenkas@live.nl) of telefonisch op: 0598 617 232.

 

Welkom op de Euroflorist website van Gerard’s bloemenkas: al meer dan 30 jaar uw bloemist voor snijbloemen, potterie en binnen- en buitenplanten. Bent u toe aan een frisse look in huis? Of een passend geschenk? Wij helpen u om een geschikt cadeau te vinden – voor uzelf of voor iemand anders.
Voor foto’s van onze winkel kunt u terecht op onze Facebook:

Wist u dat planten heel goed zijn voor uw gezondheid? Planten zuiveren de lucht en zorgen voor meer zuurstof. Ook hebben ze een positief effect op onze concentratie en geheugen, en zijn planten daarom ook heel geschikt voor op kantoor.

 

 

Praktische informatie over onze winkel:

  • In verband met COVID-19 hebben wij extra maatregelen genomen voor de veiligheid van ons personeel en onze klanten. Daarom vragen wij u vriendelijk om uw handen te ontsmetten bij de deur, een mondkapje te dragen en bij klachten thuis te blijven. Er zijn maximaal 12 klanten tegelijk welkom in de winkel.

  • Heeft u een rouwstuk nodig?
    Wij begrijpen dat u hiervoor speciale wensen heeft, en doen ons uiterste best om hieraan te voldoen. Dit kost echter tijd, omdat er soms speciale bloemen besteld moeten worden. Bestel daarom zo vroeg mogelijk, maar uiterlijk een dag van tevoren. U mag langskomen in de winkel, waar u – aan de hand van voorbeelden in een boek – uw wensen kunt bespreken met een van onze collega's. Telefonisch bestellen is ook mogelijk. Wilt u liever in alle rust de boeken inzien? Dan heeft u de optie om een van onze boeken te lenen. Belt u dan even van tevoren over de mogelijkheden.

  • Bruidswerk maken wij niet meer omdat dit voor onze winkel te tijdsintensief is. Wij verwijzen u graag door naar onze collega bloemist Heleen in Meeden, die gespecialiseerd is in bruidsbloemwerk en styling. Meer informatie over het bedrijf van Heleen vindt u hier.

    Voor andere vragen en bestellingen zijn wij op werkdagen (09.00-18.00) en op zaterdag (09.00-17.00) telefonisch te bereiken op 0598-617232.
    Tot ziens bij Gerard's Bloemenkas!

E-Mail wurde erfolgreich kopiert
E-Mail wurde erfolgreich kopier
E-Mail wurde erfolgreich kopiert
E-Mail wurde erfolgreich kopier
E-Mail wurde erfolgreich kopie
E-Mail wurde erfolgreich kopi
E-Mail wurde erfolgreich kopie